1. Home
  2. |
  3. Over ons

Over ons

Al jaren helpen wij verenigingen, clubs, kerken en scholen om de clubkas te spekken. Dit doen wij door middel van het leveren van allerlei smaakvolle (seizoens)producten, die de clubs weer kunnen verkopen. Op deze manier kan er een mooi geldbedrag worden opgehaald voor de clubkas. Tot nu toe hebben wij jaarlijks meer dan 500+ deelnemers die meedoen met onze smaakvolle verkoopacties. Hier zijn we dan ook erg trots op!

Over Clubkas-acties.nl

Al enkele jaren leveren wij actieproducten aan verenigingen, clubs, kerken en scholen die via intekenlijsten en/of huis aan huis verkoop de producten verkopen. Zodoende kan de opbrengst al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s. Een vereniging, club, kerk of school kan dit extra geld vaak goed gebruiken en de kopers zijn vaak bereid om op deze manier jouw vereniging te steunen. Hoe fijn zou het zijn om het schoolplein op te knappen of om nieuwe trainingsmaterialen te kunnen aanschaffen?

Ons assortiment bestaat alleen uit ambachtelijke kwaliteitsproducten wat de verkoop bevordert. Mede hierdoor zullen jouw kopers jaarlijks uitkijken naar de verkoop, want een jaarlijkse herhaling van jouw actie zal zorgen voor een verhoging van het resultaat.

Menu