Online verkoopmethode

Wil jij tijdens jouw verkoopactie nog meer, makkelijker en sneller verkopen? Maak dan gebruik van de Clubkas-acties verkoop app.

Clubkas-acties verkoop-app

De tijd van fysiek langs de deuren met een hoop papierwerk, een zware collectebus of een gevulde portemonnee is voorbij. De Clubkas-acties verkoop-applicatie maakt het mogelijk om verkopers – jong en oud – veilig voor de vereniging ‘op pad’ te sturen. Of de actie nu wordt uitgezet via Whatsapp, social media of oldskool langs de deuren; het team van verkopers geniet gegarandeerd van een plezierige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke verkoop- en actiewijze.

Customized online verkoopomgeving

De actievoorkeuren zijn gemakkelijk door de organisator in te stellen. Zo wordt bij de aanmaak van de actie niet alleen de duur, het aantal aangeboden producten maar ook de transactie van de verkoop en de levering van de producten op voorhand bepaald. De verkoper start dus met een customized actie-omgeving, die de koper in staat stelt, gemakkelijk via de QR-code deel te nemen. Om te voorkomen dat deelnemers worden uitgesloten, die om welke reden ook niet in de mogelijkheid zijn om digitaal deel te nemen, is een transactiecombinatie van digitaal en contant altijd mogelijk.

Een beloning voor de topscoorder!

Nooit meer turven. Als verkoper raadpleeg je de app voor een overzicht aan verkopen. Zowel die van jou als van je medeverkopers. Ben je een topscoorder op het veld, in de schoolbanken of in de zaal en houd je wel van een beetje competitie? Ga er dan volledig voor en scoor voor je eigen vereniging, club, school of kerk!

De app biedt de volgende voordelen:

Via de app zet je heel gemakkelijk jouw verkoopactie op

1. Voeg jullie logo toe en vertel waar jullie geld voor ophalen.

2. Kies de producten die je wil verkopen en bepaal de verkoopprijs.

3. Deel je actie met de leden, zodat zij een persoonlijk verkoopaccount kunnen aanmaken die gekoppeld is aan jullie verkoopactie.

4. Deel je actie via WhatsApp, e-mail of sociale media, of verkoop aan de deur

Menu