Clubkas app

Wil jij tijdens jouw verkoopactie nog meer, makkelijker en sneller verkopen? Maak dan gebruik van de Clubkas-acties verkoop app!

Via deze app deel je simpel jouw persoonlijke online verkoopomgeving via WhatsApp, e-mail of sociale media, zodat kopers de producten gelijk kunnen kopen en betalen via iDEAL. Ook kan er nog steeds aan de deur worden verkocht en betalen de kopers via een QR-code of contant.

Clubkas-acties verkoop-app

De tijd van fysiek langs de deuren met een hoop papierwerk, een zware collectebus of een gevulde portemonnee is voorbij.

De Clubkas-acties verkoop-applicatie maakt het mogelijk om verkopers – jong en oud – veilig voor de vereniging ‘op pad’ te sturen. Of de actie nu wordt uitgezet via Whatsapp, social media of oldskool langs de deuren; het team van verkopers geniet gegarandeerd van een plezierige, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke verkoop- en actiewijze.

Download de app

Start direct en maak vrijblijvend een account aan.

Via de app zet je heel gemakkelijk jouw verkoopactie
op

Voeg jullie logo toe en vertel waar jullie geld voor ophalen.

Kies de producten die je wil verkopen en bepaal de verkooprijs.

Deel je actie met de leden, zodat zij een persoonlijk verkoopaccount kunnen aanmaken die gekoppeld is aan jullie verkoopactie.

Deel je actie via Whatsapp, e-mail of sociale media, of verkoop aan de deur.

Een beloning voor de topscorder!

Nooit meer turven. Als verkoper raadpleeg je de app voor een overzicht aan verkopen. Zowel die van jou als van je medeverkopers. Ben je een topscoorder op het veld, in de schoolbanken of in de zaal en houd je wel van een beetje competitie? Ga er dan volledig voor en scoor voor je eigen vereniging, club, school of kerk!

De app biedt de volgende voordelen:

  • Zonder enige extra moeite 30 tot 40% meer verkoop
  • Zowel online als contante betalingen binnen één actie mogelijk
  • Vele malen minder handmatig (tel)werk
  • De online verkoopomgeving is gemakkelijk online te delen
  • Het bereik is zo groot als je zelf uitzet
  • Eén overzicht: aantal verkopen, kopers en transacties
  • Gebruiksvriendelijk voor zowel jong als oud
  • Competitie-element: strijd real-time als verkoper tegen je medeverkopers
  • Zowel te gebruiken als een webapplicatie of als een te downloaden applicatie via de App Store en Google Playstore

Customized online verkoopomgeving

De actievoorkeuren zijn gemakkelijk door de organisator in te stellen. Zo wordt bij de aanmaak van de actie niet alleen de duur, het aantal aangeboden producten maar ook de transactie van de verkoop en de levering van de producten op voorhand bepaald.

De verkoper start dus met een customized actie-omgeving, die de koper in staat stelt, gemakkelijk via de QR-code deel te nemen. Om te voorkomen dat deelnemers worden uitgesloten, die om welke reden ook niet in de mogelijkheid zijn om digitaal deel te nemen, is een transactiecombinatie van digitaal en contant altijd mogelijk.

Met clubkas-acties spek je de kas van jouw: