Hoe werkt het?

Bij Clubkas-acties maken we geld inzamelen eenvoudig én effectief voor jouw school, vereniging of club. Volg deze stappen om direct aan de slag te gaan:

Aanmelden

Wat leuk dat je de clubkas gaat spekken! Neem via de mail contact met ons op voor de producten, prijzen en verkoopmateriaal. Zo hebben jullie alle informatie en benodigdheden om te kunnen starten.

Producten kiezen

Kies daarna één of meerdere producten die jullie willen verkopen.

Verkoopmethodes kiezen

Verkopen maar! Kies de verkoopmethode die het beste bij jullie vereniging past. Denk hierbij aan de Clubkas-acties verkoop app, huis-aan-huisverkoop, verkoop via intekenlijsten, markten, braderieën of wedstrijddagen.

Bestellen

Bij ons bestel je de producten die je hebt verkocht pas aan het einde van de verkoopactie. Zodra de bestellijsten van de leden zijn ingeleverd, totaliseer je alle producten zodat je de bestelling aan ons kan doorgeven. Hierdoor weet je precies hoeveel producten je hebt verkocht, blijf je nooit met een restvoorraad zitten en is er geen startkapitaal nodig om je verkoopactie op te zetten.

Bezorgen

De totaalbestelling wordt bij jullie bezorgd op een afgesproken moment, zodat de verkochte producten aan de kopers kunnen worden uitgeleverd.

Genieten!

Zorg dat de kopers de bestelde producten ontvangen. Geld inzamelen was nog nooit zo makkelijk… en lekker!

Wil jij extra geld inzamelen voor jouw vereniging?

Wij willen dat elke vereniging op een leuke, makkelijke én smaakvolle manier geld kan inzamelen. Daarom organiseren wij verschillende verkoopacties per jaar, die uit overheerlijke banketproducten bestaan.

Tijdens de verkoopactie verkopen leden de producten en gaat al het opgehaalde geld direct naar jouw vereniging!

Met clubkas-acties spek je de kas van jouw: