Hoe werkt het?

Wil jij ook starten met een verkoopactie om geld in te zamelen voor jouw Vereniging, Club, Kerk of School? Binnen een paar stappen leggen we eenvoudig uit hoe jij zelf je eigen actie kan organiseren!

Kies je product

Kies eerst het product wat jullie als vereniging, club of school willen verkopen. Bekijk hiervoor onze producten, of download onze brochure.

Start je actie

Wanneer je hebt beslist welk product je wil gaan verkopen, is het tijd om met ons contact op te nemen. Samen zullen we alles bespreken en zorgen wij ervoor dat je het benodigde materiaal meekrijgt, zodat de actie van start kan gaan.

Verkopen

Wanneer de actie start, gaan de leden/leerlingen langs bij ouders, buren, familie en kennissen. Zij kunnen bijvoorbeeld via huis-aan-huis verkoop of intekenlijsten de producten kopen. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om de producten te verkopen. Denk hierbij aan markten, braderieën, wedstrijddagen, etc.

Bestellen

Zodra de bestellijsten van jullie leden/leerlingen zijn ingeleverd, is het tijd om alles te totaliseren zodat de bestelling aan ons kan worden doorgegeven. Op deze manier loop je zelf geen risico, omdat je alleen producten koopt die al verkocht zijn en blijven jullie niet met een resterende voorraad zitten!

Bezorging

Uiteindelijk wordt de totaalbestelling bij jullie bezorgd, zodat jullie de verkochte producten aan de kopers kunnen leveren.

Wil jij ook iets doen voor jouw club?

Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu